Rehmans på Grunerløkka
Seilduksgata 15 A
0553 Oslo
Telefon: 22 38 51 16

Hovedretter

Tandoori - 164.-
En meget populær rett av tandoori og youghurt marinert kyllingfilet, aubergin, tomat, sopp, chili, korriander og spicy rød curry.

Goa Malai - 178.-
Kokos/mango marinert steinbitsfilet med cashewnøtter, østerssopp, sautert spinat og goacurry.

Talli - 198.-
Grillet havabbor med marinerte kongereker, serveres med madrasi chatmix og en lett koriander/lime saus.

Lamb Tikka - 174.-
Lime og hvitløk marinert lammebiter. Grilles og blandes med en yoghurt masala saus, tomat og fersk chili.

Chicken Garlic - 168.-
Kyllingbryst marinert i hvitløk, grønn chili, lime og korriander. Serveres i garlic creamcurry, med marinert hvitløk, grillet squash og linser.

Mango Masala - 168.-
Kyllingbrystfilet i en saus av mild rød chili, mango, fløte, kardemomme og nøtter.

Masala Duck - 186.-
Tikka og appelsinmarinert andebryst. Serveres på en seng av sopp/nøtte-biryani og en appelsin tikka masalasaus.

Chicken Shorba - 162.-
En meget populær rett av kyllingbryst stekt i rød curry, tomater, løk, chili, korrianderfrø, hvitløk og friske urter.

Mumbay Tikka - 215.-
Tikka og chilimarinert grillet okseindrefilet. Serveres på en seng av marinert rødløk, tomat, lime og korriander.

Hiran - 225.-
Hjortefilet marinert i tørket rød chili, ingefær og mynte. Serveres med malai-tandoorisaus og ingefærstekt sopp, purre, paprika og søtpotet.

Pepper Chicken - 178.-
Kyllingfilet blandet med rødvin, fløte, sort pepper, hvitløk, chili og kokosmelk.

Saag Gosht - 184.-
En spennende konbinasjon av møre lammebiter, fersk bladspinat, fløte, mild chili og ingefær.

Daal & Channa - 135.-
Svarte linser og kikerter i butter curry med hvitløk, tomat, lime og korriander.

Sabzi - 145.-
Sesongens grønnsaker i tilpassende curry og urter.

<< Forrige

Neste >>