|
|
Venterett
Papadums med urtechutney - 38.-
Zetoni Olivenbakt nan - 44.-
Forretter
Sammundri - 88.-
En deilig suppe med skalldyr, dagens fisk, kokos, lime og chili.
Jhinga - 84.-
Chili, lime og tikkamarinerte kongereker med en sursøt myntedipp, kaviar og grønnskjell.
Pakora - 72.-
Sprøstekte løkringer i bønnemel med youghurt og korriander chutney.
Sippi - 88.-
Grillet kamskjell med cherrytomat, østersopp og en vinaigrette av chili, hvitløk og sort pepper.
Tikka Satay - 82.-
Tikka og hvitløksmarinert kylingspyd. Serveres med Tamarind chutney.
Samosa - 78.-
Hjemmelaget piroger med kylling, assosert sopp, grønnsaker og asiatisk krydder. Serveres med en mild chilisaus.
Tilbehør
Khombi nan - 48.-
Nan med kantareller og trøffelolje.
Garlic nan - 46.-
Nan med hvitløk/korriander.
Badami nan - 46.-
Nan med nøtter og mangosmør.
Till nan - 46.-
Nan med sesamfrø.
Raita - 38.-
En svalende youghurt dressing med agurk og mynte.
|
|