|
|
Hovedretter
Tandoori - 164.-
En meget populær rett av tandoori og youghurt marinert kyllingfilet, aubergin, tomat, sopp, chili, korriander og spicy rød curry.
Goa Malai - 178.-
Kokos/mango marinert steinbitsfilet med cashewnøtter, østerssopp, sautert spinat og goacurry.
Talli - 198.-
Grillet havabbor med marinerte kongereker, serveres med madrasi chatmix og en lett koriander/lime saus.
Lamb Tikka - 174.-
Lime og hvitløk marinert lammebiter. Grilles og blandes med en yoghurt masala saus, tomat og fersk chili.
Chicken Garlic - 168.-
Kyllingbryst marinert i hvitløk, grønn chili, lime og korriander. Serveres i garlic creamcurry, med marinert hvitløk, grillet squash og linser.
Mango Masala - 168.-
Kyllingbrystfilet i en saus av mild rød chili, mango, fløte, kardemomme og nøtter.
Masala Duck - 186.-
Tikka og appelsinmarinert andebryst. Serveres på en seng av sopp/nøtte-biryani og en appelsin tikka masalasaus.
Chicken Shorba - 162.-
En meget populær rett av kyllingbryst stekt i rød curry, tomater, løk, chili, korrianderfrø, hvitløk og friske urter.
Mumbay Tikka - 215.-
Tikka og chilimarinert grillet okseindrefilet. Serveres på en seng av marinert rødløk, tomat, lime og korriander.
Hiran - 225.-
Hjortefilet marinert i tørket rød chili, ingefær og mynte. Serveres med malai-tandoorisaus og ingefærstekt
sopp, purre, paprika og søtpotet.
Pepper Chicken - 178.-
Kyllingfilet blandet med rødvin, fløte, sort pepper, hvitløk, chili og kokosmelk.
Saag Gosht - 184.-
En spennende konbinasjon av møre lammebiter, fersk bladspinat, fløte, mild chili og ingefær.
Daal & Channa - 135.-
Svarte linser og kikerter i butter curry med hvitløk, tomat, lime og korriander.
Sabzi - 145.-
Sesongens grønnsaker i tilpassende curry og urter.
|
|